Νομικες παρατηρησεις

Η Mycoroyal S.A. (εφεξής “Portobello”) προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες

διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο, υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. 

Με πρόσβαση σε αυτόν τον στότοπο, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Το Portobello διατηρεί το δικαίωμα να τα αλλάξει τους Όρους και προϋποθέσεις, υπηρεσίες, τιμές, που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

Το Portobello δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ποιότητα των πληροφοριων και το υλικό που παρέχονται εκτός εάν το λάθος συνέβη σκόπιμα ή μέσω

βαριάς αμέλειας. Αυτό αναφέρεται σε οποιαδήποτε απώλεια, πρόσθετο κόστος ή ζημιά οποιουδήποτε είδους υπέστη,

λόγω οποιασδήποτε χρήσης πληροφοριών και υλικού που παρέχει το Portobello στους ιστότοπούς του.

Όλες οι προσφορές που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου είναι μη δεσμευτικές και χωρίς υποχρέωση.

Το Portobello δεν εχει επιρροη στο σχεδιασμό, το περιεχόμενο και το υλικο τρίτων που συνδεδεονται ή αναφέρονται στον ιστότοπό του. Επομένως, το Portobello απομακρύνεται ρητά από οποιοδποτε τέτοιο υλικό και απορρίπτει την ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο παρέχεται από τρίτα μέρη, εκτός εάν έχουν πλήρη γνώση καποιου παράνομου περιεχομένου και μπορουν να αποτρέψουν τους επισκέπτες του ιστότοπου την προβολη αυτών των σελίδων.

Η διάταξη της ιστοσελίδας, εικόνες, λογότυπα, σχόλια επισκεπτών, κείμενα κ.λπ., προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή χρήση τέτοιων αντικειμένων με οποιονδήποτε τρόπο χωρις την συγκατάθεση του Portobello.

Για να δείτε την πολιτική απορρήτου μας, κάντε κλικ εδώ.